Siguranta maxima la automatizarile pentru porti Sommer: bariera de celule fotoelectrice

Siguranta maxima la automatizarile pentru porti Sommer: bariera de celule fotoelectrice

2013-03-19

MCA aduce in Romania solutii pentru automatizarea portilor batante si liniare marca Sommer, de calitate germana si dotate cu sisteme de siguranta performante precum sistemul de celulele fotoelectrice.

Cum functioneaza?

Celulele fotoelectrice sunt montate pe stalpii portilor de acces in curte. In cazul in care conexiunea dintre cei doi senzori este intrerupta (din cauza aparitiei unui obiect intre stalpi, ca de exemplu o masina) portile se opresc automat.

In acest fel se previne orice accident, membrii familiei dumneavoastra sunt in siguranta, iar autovehiculele raman in perfecta stare de functionare si nu risca sa fie zgariate sau lovite. Daca viata in societatea moderna este adesea asociata cu situatii stresante, confortul psihic oferit de sistemul de siguranta cu celule fotoelectrice este cu atat mai pretios, dupa o zi lunga la serviciu, adaugandu-se confortului fizic asigurat de deschiderea automata a portilor.

Daca aveti interesul sau curiozitatea, va stam la dispozitie la showroom-ul MCA din Sos. Giurgiului nr. 33 A, Jilava, langa Bucuresti, unde puteti testa atat sistemul de celule fotoelectrice al automatizarilor pentru porti, precum si alte produse MCA. De asemenea, ne puteti contacta la telefon sau prin e-mail si va vom oferi toate detalii suplimentare.