Service MCA pentru usi secţionale ale REWE Group, prezent in Romania prin lantul Billa

Service MCA pentru usi sectionale ale REWE Group, prezent in Romania prin lantul Billa

2014-03-03

MCA Grup Romania, cel mai mare producator national de usi de garaj sectionale, a furnizat grupului REWE, prezent in Romania prin lanturile de magazine Billa, Penny Market si Penny Market XXL, servicii de service si revizie pentru usi sectionale si rampe hidraulice.

Service-ul MCA a fost efectuat la depozitul central REWE Romania (Penny Market XXL) din localitatea Stefanestii de Jos, judetul Ilfov.

Lucrarea a fost impartita in servicii de manopera si produse si componente folosite la service.

Mai exact, echipele MCA au asigurat servicii de reparatie si revizie pentru usi sectionale aflate in proprietatea Rewe, dar achizitionate in urma cu cativa ani de la un alt furnizor. Doar service-ul apartine MCA. S-au inlocuit panouri umplute cu spuma poliuretanica la majoritatea usilor.

De asemenea, MCA a furnizat servicii de reparatie si revizie la rampe hidraulice, la care s-a inlocuit si uleiul, a inlocuit tampoane din cauciuc si a mai asigurat reparatia, repozitionarea sau inlocuirea unor cadre de sustinere pres obturator.

„Peste 50% din valoarea unui produs realizat la standarde inalte de calitate si respectand normele CE consta in serviciile adaugate: servicii de montaj, consultanta tehnica si service specializat. Pentru ca avem o experienta de 16 ani in productia de usi sectionale si avem expertiza necesara, am conceput un program in aceasta directie, astfel ca oferim servicii de service si mentenanta si pentru produse ale altor firme”, a declarat Ciprian Oprea, CEO al MCA Grup.

REWE GROUP se numara printre cei mai mari jucatori din comertul si turismul european si german. Pe piata romaneasca, REWE e prezent din 1999, prin lantul de magazine Billa.

MCA Grup a incheiat anul 2012 cu afaceri de 8,2 milioane de euro, mentinandu-se la acelasi nivel comparativ cu finele anului anterior. Producatorul cu o experienta de 16 ani exporta regulat in opt state europene, precum Belgia, Franta, Italia, Austria, Bulgaria, Ungaria sau Moldova, avand langa Bucuresti cea mai mare fabrica de usi sectionale din Europa de Est, cu o productie de 10.000 unitati anual.

Grupul mai comercializeaza si grilaje metalice, automatizari pentru porti, bariere, usi antifoc, pergole si copertine.