Cand si cum se monteaza rulourile pentru ferestre

Cand şi cum se monteaza rulourile exterioare

2012-12-13

Rulourile exterioare se fixeaza in exteriorul ferestrelor sau balcoanelor, pentru a asigura securitate, izolare termica şi fonica, intimitate şi protecţie contra deteriorarii tamplariei.

Termostorurile sunt similare cu jaluzelele pentru interior, dar au o laţime a lamelei mult mai mare şi sunt mult mai rezistente datorita materialelor şi tehnologiilor folosite in procesul de producţie.

Pentru toate tipurile de cladiri

Destinate tuturor tipurilor de cladiri, de la case şi blocuri şi pana la construcţii industriale, rulourile se pot monta in orice moment din viaţa unei cladiri. Daca rulourile nu au fost aplicate odata cu tamplaria, exista rulouri care se pot pune pe tamplaria existenta, ceea ce este foarte convenabil deoarece poţi sa-ţi pui rulouri fara sa fii nevoit sa-ţi schimbi tamplaria.

Odata cu tamplaria sau pe tamplaria existenta

Exista doua tipuri de termostoruri realizate din aluminiu:

cu caseta ruloului aplicata pe tamplaria existenta, putand fi montate oricand, fara a strica finisajele interioare sau exterioare

cu caseta ruloului suprapusa pe tamplarie. Acestea se monteaza impreuna cu tamplaria, la construcţia cladirii (cu recomandarea de a se face un loc separat deasupra ferestrei, unde se va instala caseta, spre a se obţine o izolare termica maxima) sau odata cu schimbarea tamplariei, iar caseta covorului de lamele se poate ascunde prin finisare (tencuire) atat la interior, cat si la exterior.

Avand in vedere mai ales ca rulourile exterioare protejeaza geamurile de furtuni, viscol, ploi şi ninsori şi reduc pierderile de caldura din casa cu 10%, perioada rece a anului este momentul oportun pentru instalarea sistemelor de rulouri termice (termostoruri).

VIDEO TELESHOPPING MCA - Vezi aici beneficiile termostorurilor MCA:

Calculeaza acum pretul rulourilor tale!

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!