Si ferestrele speciale de la mansarda au nevoie de rulouri. MCA are solutia

Şi ferestrele speciale de la mansardă au nevoie de rulouri. MCA are soluţia

2012-12-17

Cu MCA, şi ferestrele de mansardă, cu formă de trapez, pot fi echipate cu termostoruri.

Să locuieşti într-o casă cu mansardă este un vis al copilăriei multora dintre noi, în mare parte de dragul ferestrelor atipice prin care se vede cerul, prin care se poate admira ninsoarea, dar şi pentru senzaţia de cuib călduros şi sigur pe care o conferă o mansardă.

Pentru “oamenii mari”, şi la propriu, şi la figurat, mansarda reprezintă un etalon al bunăstării şi confortului, precum şi un loc special ce oferă intimitate şi linişte.

Ferestrele mansardelor sunt construite, în numeroase cazuri, sub formă de trapez, pentru a urma linia acoperişului. Instalarea unor termostoruri, necesară pentru a spori avantajele pe care le oferă o mansardă, este astfel mai dificil de realizat decât în cazul unor ferestre normale (dreptunghiulare). MCA Grup are soluţia tehnică pentru rulouri adaptate ferestrelor de mansardă, o soluţie pe care nu toţi furnizorii o asigură.

Când plasaţi o comandă de rulouri special croite pentru ferestrele de mansardă este bine să ţineţi cont că termenul de livrare este mai lung, având în vedere că vorbim despre o tehnologie de producţie mai avansată.

În cazul mansardelor, rulourile sunt indispensabile întrucât oferă protecţie contra razelor de soare, umbră, o mai bună izolare termică, precum şi izolare fonică.

Mai multe despre beneficiile rulouri exterioare aici

VIDEO TELESHOPPING MCA - Vezi aici beneficiile termostorurilor MCA:

Calculeaza acum pretul rulourilor tale!

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!