MCA are solutia optima pentru instalarea rulourilor exterioare suprapuse: SuperTherm

MCA are solutia optima pentru instalarea rulourilor exterioare suprapuse: SuperTherm

2013-03-21

Cea mai buna solutie, de ultima generatie, pentru instalarea rulourilor exterioare suprapuse este SuperTherm, care ofera o mai buna izolare termica datorita faptului ca intre caseta ruloului si interior, in zona buiandrugului, se monteaza un material izolator foarte eficient.

Cu SuperTherm este asigurata si estetica lucrarii, intrucat privind din interior spre exterior printr-o fereastra deschisa, nu se va vedea caseta ruloului.

Datorita faptului ca este vorba despre un material usor de transportat, usor si rapid de manipulat, instalarea se face repede, chiar de catre un singur instalator, nefiind necesare dispozitive suplimentare de ridicare (ca de exemplu o macara). Cu SuperTherm nu e nevoie de aplicarea unor cofraje suplimentare la marginea plafonului.

· Rulourile suprapuse (MCA Unibox) ofera posibilitatea instalarii casetelor covoarelor de lamele deasupra tamplariei. Casetele pot fi finisate si aduse la aceeasi culoare atat cu peretii interiori, cat si cu cei exteriori.

De ce e SuperTherm solutia cea mai buna

· Economisire de resurse financiare:

- in timpul instalarii - pentru ca buiandrugul poate fi prelucrat cu usurinta

- in timpul montarii casetei rulou - deoarece cutia poate fi instalata in decupajul existent

- zi de zi in regim de utilizare permanenta deoarece SuperTherm reduce pierderea de energie prin buiandrug la un minim absolut

· Economisire de energie = crestere a confortului

· Izolatie optima la buiandrug pentru cladirile noi odata cu montarea rulourilor si jaluzelelor exterioare

· Grad larg de compatibilitate - se poate folosi pentru aproape orice tip de perete construit - in special pentru sistemele de reciclare a caldurii

SuperTherm este oferit de Alukon Germania, unul dintre cei mai mari furnizori europeni de solutii pentru inchiderea spatiilor, la standarde de calitate superioare.

VIDEO TELESHOPPING MCA - Vezi aici beneficiile termostorurilor MCA:

Calculeaza acum pretul rulourilor tale!

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!