Optiuni de configurare a usii de garaj tip rulou

Optiuni de configurare a usii de garaj tip rulou

2015-01-15

Usile de garaj tip rulou se realizeaza din lamele de 77 mm, realizate din aluminiu la exterior si spuma poliuretanica la interior si sunt ideale pentru inchiderea garajelor cu spatii mici de montaj, unde o usa sectionala nu poate fi instalata tocmai din aceasta cauza.

Usile pot fi echipate cu lamele cu gemulete pentru a oferi o sursa de iluminat natural in interiorul garajului sau cu grile de ventilatie, pentru a asigura o flux constant de aer proaspat.

Culori disponibile

In ceea ce priveste culorile in care poate fi produsa o usa de garaj tip rulou optiunile sunt:

Siguranta de 3 tipuri: antiefractie, anticadere si antiobstacol

Usile tip rulou sunt dotate cu arcuri antiefractie – actiunea acestora consta in blocarea covorului de lamele cand se actioneaza cu forta asupra usii rulou.

In plus, pentru evitarea accidentelor si lovirilor in cazul in care o persoana sau un obiect se afla in spatiul usii in timpul coborarii, se foloseste un sistem de siguranta antiobstacol cu senzor in chederul inferior. La intalnirea unui obstacol, usa se opreste.

La fel de important pentru o siguranta sporita este si sistemul de siguranta anticadere, care intervine in caz de urgenta – sustinand suplimentar usa.

Motorul ideal, in functie de dimensiuni si greutate

Alegerea motorului ideal pentru fiecare usa in parte, astfel incat sa functioneze optim, se face cu ajutorul unui program de la furnizor. Decizia in ceea ce priveste motorul se ia automat, in functie de inaltimea, latimea si greutatea lamelei – astfel, nu exista erori.

Contact pentru comenzi usi tip rulou MCA

Calculeaza acum pretul usii industriale!

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!