Sfaturi utile pentru intretinerea usii de garaj sectionale

Sfaturi utile pentru intretinerea usii de garaj sectionale

2014-05-30

Odata achizitionata usa de garaj MCA, va asteapta un lung drum impreuna, pentru ca usile MCA sunt facute sa reziste ani intregi.

Va prezentam in continuare cateva ponturi utile pentru intretinerea usilor de garaj sectionale. Sunt cateva activitati de intretinere simple ce pot fi facute periodic, fara niciun pericol, chiar de dv., va recomandam insa sa actionati cu atentie.

Verificare

Verificati din cand in cand prinderile (suruburile si niturile) si, acolo unde puteti, strangeti-le usor, in caz ca sunt slabite, sau anuntati echipa de service.

Lubrifiati periodic balamalele si rolele (cereti detalii despre uleiul lubrifiant de la furnizorul usii MCA).

In plus, atunci cand usa este inchisa, rolele trebuie sa se poata roti usor cu mana. Asa ca, in cazul in care se rotesc mai greu, anuntati echipa de service.

Verificati cablurile; acestea nu trebuie sa fie tocite (fire destramate) si trebuie sa stea mereu intinse. Daca observati ca nu stau intinse sau prezinta portiuni tocite, contactati imediat furnizorul sau echipa de service.

Curatenie

Daca s-au depus impuritati pe sinele de culisare (praf, moloz etc.), curatati-le cu atentie.

Curatati si verificati integritatea chederelor de etansare.

Curatati panourile, folosind o carpa, apa si un detergent neutru (de exemplu, un detergent de masina). Clatiti bine cu apa curata.

Curatati partile vitrate (geamuri plexiglas) numai cu carpa umezita, moale, pentru a nu le zgaria.

Curatati partile de aluminiu cu substante necorozive.

Atentie!

Mare atentie la motor: aveti grija ca acesta sa nu fie atins de apa. In cazul In care apa a patruns In zona motorului, deconectati imediat de la reteaua de alimentare electrica si anuntati furnizorul sau echipa de service.

Nici pe sine sau pe rolele de culisare nu trebuie sa ramana apa.

Calculeaza acum pretul usii tale!

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!