De ce sa tii cont cand iti alegi o copertina sau o pergola pentru curtea si gradina ta

De ce sa tineti cont cand alegeti o copertina sau o pergola pentru curte sau gradina

2014-06-06

Pe timp de vara, toti cautam umbra si racoare. Va prezentam cele mai noi solutii de umbrire oferite de MCA: copertine, pergole si umbrare, ideale pentru a asigura protectia solara a spatiilor preferate din gradinile si curtile dumneavoastra, precum si a ferestrelor si balcoanelor.

Iata o lista cu cele mai importante aspecte de care trebuie sa tineti cont cand alegeti solutia de umbrire.

Copertinele si pergolele oferite de MCA sunt solutii premium, de o calitate ridicata si o estetica desavarsita – profilele folosite au forme rotunjite, caseta de protectie, nu se vad cabluri inestetice. Acestea sunt detalii care se vad cu ochiul liber, insa azi o sa va spunem si cateva dintre secretele copertinelor.

· Aveti de ales intre diverse modele - exista copertine retractabile sau fixe, cele retractabile pot avea caseta de protectie; de asemenea, sunt unele modele ideale pentru suprafete foarte mari, altele pentru ferestre mici

· Aveti de ales dintr-o gama foarte variata de culori, atat uni, cat si cu modele cu dungi in diverse combinatii coloristice (Click aici pentru catalogul de culori).

· Pentru copertinele si pergolele MCA folosim cea mai buna panza – este tratata special pentru a asigura protectie UV. Tratamentul se face pe firul tesaturii, deci este cel mai eficient, alti producatori nu aplica acest procedeu.

· In plus, oferim si kit de intretinere (solutii de curatare + solutii recuperare tratament UV) - alte firme nu ofera aceste solutii. O copertina bine intretinuta ramane la fel de frumoasa si eficienta pentru multi ani.

· Inamicii copertinelor sunt vantul si ploaia. Produsele de umbrire MCA au fost testate la vant si ploaie conform normelor europene in vigoare, fiecare produs avand specificatii de incadrare in anumite clase de vant si ploaie. In piata, MCA este singura companie care are aceste teste facute pentru copertine si pergole.

Prezentare video copertine si pergole MCA: