Oportunitati in cadrul MCA Grup Romania

Succesul organziatiei noastre este rezultatul eforturilor angajatilor nostri. Puterea noastra sta in valorile comune pe care le impartasim. Aceste valori sunt principiile dupa care actionam in fiecare zi. Ne dorim colegi care sa aprecieze aceleasi lucruri ca si noi.

  • Orientarea spre client
  • Munca in echipa
  • Initiativa
  • Adaptabilitate
  • Seriozitate
  • Integritate
  • Preocupare pentru dezvoltare personala si profesionala

Lacatus mecanic junior

2018-09-05

Vrei sa te alaturi unei echipe de profesionisti? MCA (www.mcagrup.ro) cauta un nou coleg care sa stie sa foloseasca bormasina, flexul. Dornic sa invete pentru o calificare.

citește continuarea »


Account Manager

2018-09-04

Cautam un Account Manager responsabil de dezvoltarea cifrei de afaceri in segmentul de piata al rulourilor exterioare pentru care am investit intr-o tehnologie unica pe piata romaneasca. Candidatul ideal are rezultate excelente in generarea vanzarilor din prospectarea pietei si gestionarea clientilor existenti. Este capabil sa identifice telefonic nevoile clientilor si are capacitatea de a crea impreuna cu ei solutia tehnica potrivita pe care o transforma apoi intr-o comanda ferma.

citește continuarea »


Lacatus mecanic, Popesti-Leordeni

2018-09-03

Vrei sa te alaturi unei echipe de profesionisti? MCA Grup, fabricant de usi de garaj si rulouri, angajeaza in Popesti Leordeni lacatus mecanic, disponibil - 6 posturi cu experienta in debitare si montaj. Angajam din Popesti-Leordeni, Berceni, Glina, Vidra, Berceni, Oltenita, Frumusani si zonele invecinate.

citește continuarea »


Lacatus mecanic asamblare rulouri aluminiu si PVC

2018-09-02

Vrei sa te alaturi unei echipe de profesionisti? MCA (www.mcagrup.ro) cauta un nou coleg cu experienta in lacatuserie, ideal debitare si asamblare de rulouri, confectii metalice.

citește continuarea »


Acord Prelucrare Date cu Caracter Personal

Prin completarea si trimiterea CV-ului, a formularului de aplicatie, va exprimati acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal in scopul recrutarii pentru postul la care ati aplicat. Protecţia datelor dumneavoastră cu caracter personal este foarte importanta pentru noi. Datele si informatiile cu caracter personal introduse de catre dumneavoastra in cadrul candidaturii/C.V.-ului vor fi prelucrate si folosite de MCA Grup, operator de date personale scutit de la obligatia de notificare, doar în scopul derularii procesului de selectare/recrutare.
Datele necesare si suficiente selectate sunt dezvaluite responsabililor din cadrul operatorului, autorizati sa deruleze procesul de recrutare. In raport cu datele prelucrate de operator aveti dreptul de acces la date, dreptul de interventie si de opozitie, in conditiile legii. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti trimite o cerere scrisa, datata şi semnata pe adresa de email recrutare@mcagrup.ro. Refuzul furnizarii datelor necesare analizarii candidaturii atrage imposibilitatea operatorului de a realiza aceasta operatiune. In cazul in care candidatura dumneavoastra nu se potriveste in acest moment postului vacant pentru care ati aplicat, aceasta se sterge automat din sistem in 24 de ore de la transmiterea unui raspuns de refuz.