Transforma perioadele reci ale anului, intr-unele mereu calde cu rulourile electrice MCA

Transforma perioadele reci ale anului, intr-unele mereu calde, cu rulourile electrice MCA

2019-03-21

Stiai ca perioadele reci ale anului pot fi traversate mai usor cu ajutorul rulourilor electrice MCA? Acest lucru este posibil, intrucat instalarea rulourilor contribuie la cresterea nivelului de izolare energetica a casei tale si iti imbunatatesc, astfel, performantele termice ale locuintei.

Un obiectiv foarte usor de atins si cu un efort minim din partea ta, intrucat operarea rulourilor electrice MCA este posibila cu un singur click. In plus, acestea pot functiona automat:

  • in functie de vreme, cu ajutorul senzorilor;
  • exact la ora pe care ti-o doresti, cu ajutorul unui temporizator;
  • conform unui scenariu IFTTT, si bazat pe prognoza meteo.

In perioadele reci ale anului, rulourile electrice MCA se pot deschide astfel automat pentru ca locuinta ta sa beneficieze la maxim de pe urma caldurii naturale, iar costurile cu incalzirea sa fie minime. Exista mai multe variante de motorizare a rulourilor electrice MCA care iti asigura aceste performante deosebite, precum:

  1. motoarele RS 100 io - sunt primele motoare inteligente din lume si sunt perfect silentioase;
  2. motoarele RS 100 io Hybrid - pot fi controlate atat din telecomanda, cat si printr-un sistem centralizat, cablat, de tip „casa inteligenta”;
  3. motoarele Oximo io - se potrivesc oricarui tip de rulou exterior ce se doreste a fi actionat atat prin telecomanda, cat si prin internet, de pe telefonul mobil;
  4. motoarele Oximo RTS - incorporeaza tehnologia speciala Somfy Drive ControlTM ce contribuie la cresterea duratei de viata a rulourilor.


Motorul inteligent si silentios - RS100

Desi fiecare dintre aceste tipuri de solutii confera particularitati diferite rulourilor MCA, toate au in comun mai multe caracteristici de baza. Este vorba despre:

  • reglare automata a capetelor de cursa - particularitate ce confera rulourilor durabilitate crescuta si o durata de viata mult mai lunga (motoarele RS 100 io sunt concepute sa reziste fara probleme la 15.000 de cicluri de functionare);
  • protectie la obstacole - rulourile se opresc automat atunci cand intalnesc un obstacol, cum ar fi, de exemplu, un ghiveci cu flori;
  • protectie la inghet - rulourile se opresc automat daca lamelele sunt blocate de inghet;
  • automatizare cu senzori de lumina si caldura - in cazul in care temperatura interioara ajunge la un anumit prag, motoarele vor cobori partial covoarele de lamele (in cazul tehnologiei de tip io scenariul poate presupune o coborare exacta a covorului de lamele - de exemplu de pana la 75% - iar in cazul tehnologiei RTS, covorul poate fi coborat pana la pozitia preferata denumita „My” si care poate fi reglata din telecomanda).

Gratie rulourilor inteligente MCA, in orice zi de iarna sau vara, temperatura poate avea un nivel optim in locuinta ta. Rulourile se pot deschide odata cu primele raze de soare si se pot inchide imediat la caderea serii pentru ca toata caldura sa fie retinuta in interiorul casei, iar confortul tau sa fie unul maxim.