Tehnologia SOMLink

Interfata SOMLink si avantajele utilizarii sale de catre instalatorii usilor de garaj MCA

2019-06-14

Instalatorii usilor de garaj MCA prevazute cu motoare Sommer base+, tiga si tiga+, precum si cu sistemul radio bidirectional SOMLoq2 au la dispozitie interfata inteligenta SOMLink care le ofera posibilitati suplimentare de reglare a acestor produse, intr-un mod foarte rapid si mai ales simplu.

Destinata exclusiv instalatorilor, modulul SOMLink asigura optiuni suplimentare pentru ajustarea usoara a caracteristicilor si parametrilor usilor de garaj MCA prevazute cu motoare  Sommer doar cu ajutorul unei aplicatii web si prin utilizarea unui smartphone, a unei tablete sau a unui laptop. 

SOMLink este un modul universal potrivit deopotriva pentru smartphone-uri, tablete sau laptop-uri si poate fi accesata prin intermediul tuturor browserelor obisnuite, ceea ce o face o platforma independenta de sistemul de operare utilizat. De asemenea, SOMLink este foarte sigura, intrucat nu presupune salvarea de date pe servere externe.

Folosirea SOMLink este nu doar foarte simpla, dar se face si fara a fi nevoie de conectare la internet intrucat aceasta integreaza o tehnologie proprie WiFi si un server web care se conecteaza foarte rapid cu sistemul radio SOMLoq2 si cu dispozitivele electronice. De asemenea, in Google Playstore, este disponibila gratuit si aplicatia de pornire SOMweb.

 

Tehnicienii care folosesc interfata de service SOMLink au posibilitatea sa descopere ca acesta asigura o serie de functii  speciale precum:

  • modificare a parametrilor de actionare a usii de garaj MCA, precum viteza, sensibilitate, deschidere partiala, inchidere automata etc.;
  • ajutor la diagnosticare, precum istoria evenimentelor, memoria pe termen lung a evenimentelor etc.; 
  • realizarea unei copii de rezerva a datelor;
  • ajutor la instalare, resetare telecomenzi etc.;
  • parametrizarea sistemelor (de exemplu modificarea duratei de iluminare);
  • citirea/salvarea si incarcarea datelor echipamentului;
  • vizualizarea curbelor de putere etc.

Interfata SOMLink poate fi utilizata oriunde, inclusiv pe santier, iar folosirea sa este atat de usoara incat tehnicienii care o folosesc nu au nevoie de consultarea manualului pentru a face setarile. In acelasi timp, aceasta este deosebit de utila pentru managementul datelor si pentru calibrarea usilor de garj MCA, punand permanent la indemana utilizatorilor sai o serie extinsa de informatii.