Economica.net: Cu 5 grade C mai racoare in casa, in mod natural, cu rulouri de tip termostor

Economica.net: Cu 5 grade C mai racoare in casa, in mod natural, cu rulouri de tip termostor

2013-06-11

Site-ul de stiri Economica.net, din portofoliul Romania TV, si-a propus sa devina cel mai citit portal de informatii economico-financiare adresate atat specialistilor, cat si clientilor interesati de subiecte de acest gen.

O stire de mare interes pentru cititorii site-ului a fost furnizata de MCA Grup. Prin intermediul nostru acestia au aflat cum isi pot eficientiza consumul casnic de energie cu ajutorul rulourilor exterioare pentru ferestre. Rulourile termostor asigura pe timp de vara reducerea temperaturii interioare cu 5 grade C, in mod natural si sanatos, fara efecte adverse, facand in multe cazuri inutila folosirea altor sisteme de racire precum aparatele de aer conditionat. De asemenea, datorita termostorurilor, pe timp de iarna consumul de energie necesar pentru incalzire se reduce cu 10%.

Cu titlul „Mai racoare cu 5 grade in casa daca folosesti storuri”, materialul a fost in top 5 cele mai citite stiri din ziua publicarii sale, adunand in urmatoarele doua saptamani nu mai putin de 8.000 de Share-uri in reteaua de socializare Facebook.

VIDEO TELESHOPPING MCA - Vezi aici beneficiile termostorurilor MCA: