Revista Fereastra: Europenii cumpara din ce in ce mai multe usi de garaj MCA

Revista Fereastra: Europenii cumpara din ce in ce mai multe usi de garaj MCA

2013-10-21

Pentru ca MCA Grup este cel mai mare producator national de usi de garaj se bucura din plin de atentia presei. Ziaristii vor sa stie cum merg afacerile, cum evolueaza piata si ce produse cauta clientii. De exemplu, iata un articol de o pagina si jumatate din revista "Fereastra/Agenda constructiilor".

Producatorul de usi de garaj MCA Grup, care deruleaza contracte anuale de peste 32 milioane de lei, a raportat, in anul precedent, mentinerea cifrei de afaceri la nivelul exercitiului financiar anterior. In opinia conducerii companiei, aceasta evolutie a fost sustinuta de implementarea noii strategii ce vizeaza orientarea preponderenta spre pietele externe. Astfel, este posibil ca, in intervalul urmator, ponderea exporturilor in totalul productiei sa ajunga la nivelul de 30%. In ceea ce priveste estimarile pentru exercitiul financiar in curs, echipa manageriala a MCA este optimista, mizand pe o sporire de 10% in raport cu anul anterior.

Piata de ansamblu insa va inregistra, in continuare, corectii negative, expertii companiei estimand ca blocajul financiar si deficientele de finantare a activitatii de constructii vor duce la o selectie dura a firmelor care activeaza in acest domeniu, inclusiv pe segmentul sistemelor de umbrire si cel al usilor de garaj.