Birou de companie, Wall-street.ro. In vizita la MCA Grup: cum lucreaza angajatii producatorului de

Birou de companie, Wall-street.ro. „In vizita la MCA Grup: cum lucreaza angajatii producatorului”

2014-05-26

I-am primit in sediul MCA, cu bratele deschise, pe prietenii nostri de la Wall-street.ro. Le-am aratat birourile, showroomul, hala de productie si le-am povestit cum se desfasoara la noi o zi de lucru.

"Birou de companie: In vizita la MCA Grup: cum lucreaza angajatii celui mai mare producator de usi de garaj din regiune!"

Multumim, wall-street.ro!

Cum arata biroul lui Ciprian Oprea, CEO-ul MCA Grup

Biroul lui Ciprian Oprea, directorul general MCA Grup, este amplasat pe un culoar separat de cel care duce spre biroul cel mai mare din firma, cel dedicat departamentului vanzari, totodata si cel mai animat.

Este amenajat simplu si elegant. Pe nuante dominante de alb si gri, neutre, completate cu o pata de culoare (orange pe un stalp, mov pe un altul, in partea opusa.)

Gasim in acest birou o caricatura („Planurile de extindere ale Generalului Oprea” prezentate pe coperta „Forbes”), un tablou cu un arici (semnificatie personala), o rama foto digitala pe care ruleaza poze cu colegii si produsele ale MCA, un vapor de colectie, dar si o multitudine de cadouri de la colegi sau colaboratori.

Galeria foto Wall-street.ro in vizita la MCA Povestea scrisa de jurnalistul Patrick Vrabie