Rulouri inteligente cu control prin internet

MCA vă oferă rulouri inteligente cu control prin internet

2012-12-20

MCA comercializează rulouri „inteligente”, de cea mai bună calitate, dotate cu ultimele soluţii tehnolgice de control de la distanţă. Acestea pot fi automatizate şi actionate chiar şi prin intermediul calculatorului, iPad-ului sau iPhone-ului.

Rulourile exterioare MCA pot fi acţionate manual sau cu automatizări oferite de Somfy. Mai mult de atât, Somfy are soluţia TaHomA cu ajutorul căreia se pot acţiona rulourile de la distanţă prin aplicaţii pe calculator, iPad sau iPhone.

Trebuie să ştiţi că atunci când sunt utilizat în mod corespunzător, rulourile pot bloca până la 90% din energia solară. Acum este simplu să acţionaţi rulourile, să le închideţi sau să le deschideţi în funcţie de starea vremii, chiar şi când sunteţi departe de casă, printr-o simplă apăsare de buton pe iPhone. Pentru un control eficient al termostorurilor, oricând şi oriunde v-aţi afla, puteţi opta pentru aplicaţiile mobile TaHomA, cu ajutorul cărora pot fi controlate la distanţă automatizările Somfy.

Toţi dealerii autorizați pentru soluţiile Tahoma Somfy au participat la programe avansate de instruire tehnică pentru a vă asigura că sistemul va fi instalat de către profesioniști cu experiență.

Inginerii de la Somfy au în spate o experienţă de peste 30 de ani în proiectarea de produse de calitate care pun în mişcare copertine, jaluzele şi rulouri cu o simplă atingere de buton. De asemenea, cu TaHomA se pot gestiona luminile sau sistemele cu termostat.

Cu TaHomA, Somfy dă un plus de valoare automatizărilor sale, care pot astfel fi controlate şi de la distanţă.

VIDEO TELESHOPPING MCA - Vezi aici beneficiile termostorurilor MCA:

Calculeaza acum pretul rulourilor tale!

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!