Solutii dezvoltatori

Academia MCA

Pe primul loc in ierarhia noastra sta principiul calitatii. Calitate pe care dorim sa o oferim clientilor care au incredere in MCA si care aleg sa utilizeze produsele MCA.

Pentru a ne respecta clientii, si in acelasi timp pe noi, am pus bazele unui sistem de pregatire si perfectionare a specialistilor in domeniul inchiderilor rezidentiale si industriale. In fiecare saptamana, la sediul MCA Bucuresti sunt pregatiti specialisti in domeniul sistemelor de inchidere. Cursurile de perfectionare sunt realizate atat pentru oamenii de vanzari, cat si pentru specialistii tehnici. La finalizarea cursurilor, in urma unui test de verificare, absolventilor li se acorda diplome si certificate de recunoastere a cunostintelor dobandite.

Firma a luat fiinta in 1997, apoi, in 1999, a inceput productia, in 2004 a demarat activitatile de export, iar in 2008, MCA Grup avea deja cea mai extinsa retea de distributie si instalare din Romania. In 2011 am inceput intensiv exportul in tarile Uniunii Europene. Produsele MCA sunt apreciate in tari precum: Austria, Belgia, Franta, Italia, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia si Ungaria. In Romania garantam livrarea si instalarea produselor MCA in orice punct accesibil cu mijloacele auto.