Oportunitati in cadrul MCA Grup Romania

Succesul organziatiei noastre este rezultatul eforturilor angajatilor nostri. Puterea noastra sta in valorile comune pe care le impartasim. Aceste valori sunt principiile dupa care actionam in fiecare zi. Ne dorim colegi care sa aprecieze aceleasi lucruri ca si noi.

  • Orientarea spre client
  • Munca in echipa
  • Initiativa
  • Adaptabilitate
  • Seriozitate
  • Integritate
  • Preocupare pentru dezvoltare personala si profesionala

Tehnician instalari usi de garaj, Bucuresti

2024-05-16

Vrei sa te alaturi unei echipe de profesionisti? MCA Grup, cea mai mare fabrica de usi de garaj si rulouri din Romania, angajeaza tehnician instalari usi.

citește continuarea »


Acord Prelucrare Date cu Caracter Personal

Prin completarea si trimiterea CV-ului, a formularului de aplicatie, va exprimati acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal in scopul recrutarii pentru postul la care ati aplicat. Protecţia datelor dumneavoastră cu caracter personal este foarte importanta pentru noi. Datele si informatiile cu caracter personal introduse de catre dumneavoastra in cadrul candidaturii/C.V.-ului vor fi prelucrate si folosite de MCA Grup, operator de date personale scutit de la obligatia de notificare, doar în scopul derularii procesului de selectare/recrutare.
Datele necesare si suficiente selectate sunt dezvaluite responsabililor din cadrul operatorului, autorizati sa deruleze procesul de recrutare. In raport cu datele prelucrate de operator aveti dreptul de acces la date, dreptul de interventie si de opozitie, in conditiile legii. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti trimite o cerere scrisa, datata şi semnata pe adresa de email resurseumane@mcagrup.ro. Refuzul furnizarii datelor necesare analizarii candidaturii atrage imposibilitatea operatorului de a realiza aceasta operatiune. In cazul in care candidatura dumneavoastra nu se potriveste in acest moment postului vacant pentru care ati aplicat, aceasta se sterge automat din sistem in 24 de ore de la transmiterea unui raspuns de refuz.