Cine suntem

In spatele unui brand puternic sta o strategie bine pusa la punct, un management activ si implicat si o echipa unita, formata din profesionisti. Suntem condusi de o dorinta de perfectionare continua, cu scopul de a fi mereu cei mai buni pentru clientii nostri.

In cei 27 de ani de experienta ai MCA, numarul angajatilor companiei a crescut constant, pana la 160 de persoane, cu atributii in activitatile de productie, distributie si montaj.

Impreuna

Impreuna am dezvoltat si am adus clientilor nostri cele mai bune solutii pentru inchiderea spatiilor, de la usi sectionale de garaj si industriale, pana la rulouri exterioare pentru ferestre si automatizari pentru porti. In plus, oferim si servicii de montaj si service.  
Tot impreuna am reusit sa consolidam o retea de peste 1.000 de distribuitori ce asigura o acoperire nationala si am intrat cu succes si pe opt piete de export.

De viitor

Unul din obiectivele importante ale echipei MCA pentru perioada urmatoare este de a dezvolta relatiile cu partenerii externi din Uniunea Europeana si nu numai.
Ca planuri de viitor in ceea ce priveste partea de productie, tindem in continuare spre cultivarea frumosului si a simtului estetic, urmand indicatiile si tendintele trasate de arhitecti, dar si spre inovatie tehnologica si calitate desavarsita, tinand cont de opiniile inginerilor si proiectantilor.

Echipa MCA

Person Motto:

Cand ceilalti pun frana, tu accelereaza!!!

Ciprian Oprea

General Manager

Nascut in 1972, a absolvit Facultatea de Electronica si Telecomunicatii Bucuresti, promotia 1997. In domeniul usilor de garaj si al rulourilor din 1996 (de 17 ani). De 15 ani in MCA, societatea pe care a decis sa o infiinteze dupa ce a terminat studiile. Joburi anterioare: vanzari imobiliare (ca angajat si pentru o scurta perioada propria afacere).

De ce MCA? „Usile de garaj au fost <<dragoste la prima vedere>> si imi place sa ofer totul celor pe care-i iubesc (rade). Sunt o persoana ambitioasa cu obiective clare, nu sunt un oportunist! Imi place lucrul bine facut si corect. Prefer sa nu castig bani, dar sa-mi tin promisiunile! Cred ca acesta "spusa" m-a ajutat sa-mi dezvolt afacerea. Norocul meu a fost ca am fost si sunt inconjurat de oameni care gandesc la fel!”

Pasiuni: Singura mea pasiune este MCA! Imi mai place sa construiesc, imi plac santierele.


Person Motto:

Viitorul este incert, dar sigur!

Iulian Modoranu

Quality Manager

Nascut in 1974, a studiat „Masini Hidraulice si Pneumatice”, la Politehnica, Bucuresti. Lucreaza de 13 ani, dintre care 9 ani ii revin businessului MCA. Experienta anterioara il recomanda tot ca inginer, la inceput sef calitate intr-o firma germana producatoare de monometre, iar ulterior sef de productie la o fabrica a unui investitor italian.

De ce MCA? Fac parte dintr-o echipa tanara si dinamica, dar apreciez si aportul celor cu mai multa experienta si intelepciune. Imaginatia este terenul meu de joaca, iar solutiile inedite reprezinta painea zilnica.

Pasiuni: Sunt pasionat de computere, de mecanica cuantica si de curiozitati stiintifice, poate si de asta citesc mult SF.


Person Motto:

Nu esti invins decat daca refuzi lupta!

Stefan Dinu

Director de productie rulouri

Nascut in 1980, a absolvit Facultatea de Ingineria Sistemelor Biotehnice si Ecologie - Politehnica Bucuresti si a ajuns de pe bancile scolii direct in echipa MCA. Mai intai ca reprezentant Vanzari, apoi pe pozitia actuala.

De ce MCA? Am posibilitatea sa imi pot dezvolta aptitudinile la potential maxim si in acelasi timp sa lucrez intr-o companie renumita in domeniu!

Pasiuni: Colectie de chibrituri, sportul, calatoriile.


Person Motto:

Daca lupti poti sa pierzi, daca nu lupti ai pierdut deja.

Mihaela Iscru

Director de Vanzari MCA

E-mail: mihaela.iscru@mcagrup.ro

Tel: 0742 062 216

Nascuta in 1982, a terminat TCM (constructii de masini), la Universitatea Politehnica Bucuresti, iar MCA este singura companie pentru care a lucrat. A intrat in echipa in 2005.

De ce MCA? Pentru sprijinul de inceput, pentru rabdare, apoi pentru ca mi-a placut cum m-am dezvoltat. La MCA apar mereu noi provocari (nu este locul in care sa te plictisesti sau se te plafonezi). Am ramas aici pentru corectitudine, este o firma in care poti avea idei bune sau rele si te poti exprima deschis, pentru aprecierea rezultatelor si pentru ca simt ca fac parte dintr-o echipa.


Person Motto:

Niciodata nu ai facut destul. Tot timpul mai ai ceva de facut si de invatat.

Adela Vlad

Responsabil calitate si control al calitatii

Nascuta in 1967, are 25 de ani vechime in domeniul mecanica fina ca metrolog si controlor tehnic calitate aparate de masura si control. Face parte din echipa MCA din anul 2007.

De ce MCA? In primul rand pentru ca mi-a acordat sansa sa fac parte din aceasta echipa. A insemnat o provocare si un nou inceput. Am intalnit oameni tineri, pregatiti, plini de idei, deschisi la nou, intr-un cuvant: profesionisti. Imi place ceea ce fac, imi doresc sa facem lucrurile sa mearga din ce in ce mai bine si stiu ca nu putem face asta decat in echipa.


Person Motto:

Tu poti face lucruri pe care eu nu le pot face. Eu fac lucruri pe care tu nu le poti face. Impreuna putem face lucruri minunate.

Vlad Dobre

Production Manager

Nascut in 1964 si a terminat Facultatea de Mecanica - sectia Mecanica fina, Politehnica, Bucuresti. S-a alaturat MCA in 2006.

In experienta sa vasta, de 30 ani, a adunat numeroase succese profesionale in domeniile tehnologiei si productiei. Mentionam doar executia unui tunel aerodinamic pentru cercetari aeronautice si coordonarea echipei de executie si montaj a usilor de tezaur BNR.

De ce MCA? Entuziasmul echipei. Am simtit ca domeniul usilor de garaj si rulouri va avea o crestere puternica. Era un domeniu nou si o provocare.

Pasiuni: productia, sportul, traseele montane, turismul


Person Motto:

Calea urmata este la fel de importanta ca destinatia.

Cristian Calin

General Manager MCA Sell

E-mail: cristian.calin@mcasell.ro

Tel: 0742 062 209

Nascut in 1977, a studiat la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA).  In domeniul usilor de garaj din 1998, mai intai pe partea de instalare, apoi in vanzari directe.

De ce MCA? „Am ales MCA pentru a-mi demonstra ca lucrurile se pot face intotdeauna mai bine, pentru ca este un domeniu tehnic, dar in care pe primul plan sunt oamenii, clientii, ale caror multumiri imi aduc satisfactia profesionala.”


Person

Doinita Eremia

Sef Depozit

Nascuta in 1966 si a adunat experienta profesionala in domenii precum invatamant, chimie si gestiune. Din 2011 are in grija stocurile de materiale ale MCA, din depozitul fabricii.

De ce MCA? Pentru ca am gasit aici o echipa unita, formata din oameni corecti si buni profesionisti, in care am fost primita cu incredere.

Pasiuni: Natura. Acolo ma deconectez si imi incarc bateriile.


Person Motto:

Se poate inca trai. Se poate inca trai frumos. (Andrei Plesu)

Sorin Dumitru

Regional Sales Manager - Moldova

E-mail: sorin.dumitru@mcagrup.ro

Tel: 0742 246 100

Nascut in 1981, absolvent al Facultatii de Constructii, lucreaza la MCA din 2005.

De ce MCA? MCA a fost si este o companie in continua miscare, intr-o continua dezvoltare care-ti permite sa evoluezi odata cu ea. Am ales MCA pentru ca am apreciat solutiile de inchidere inovatoare pe care le oferea inca din primii ani de activitate.

Pasiuni: Nu are cum sa nu te fascineze acest domeniu al usilor de garaj.


Person Motto:

O zi in care nu ai ras este o zi pierduta.

Sanda Pop

Sales Assistant - Italiana si Franceza

E-mail: europe@mcagrup.com

Tel: 0742 062 220

Nascuta in 1982, si-a dat licenta in Comunicare si Relatii Publice, iar experienta sa profesionala a inceput la MCA: doi ani ca asistent local MCA Transilvania, alti doi ani pe domeniul exporturi in Franta, Belgia si Italia. Intre timp a mai lucrat ca asistent manager la STUDIO FOTO in Italia.

De ce MCA? Provocarea de a  porni  de la zero intr-un departament nou (export) si de a participa activ si intens la dezvoltarea lui, mandria de a vedea ca munca mea da rezultate.


Person

Marian Licuta

Director Montaj

E-mail: marian.licuta@mcasell.ro

Tel: 021 457 00 03

Nascut in 1977, a studiat Electrotehnica (UPB). A lucrat mai intai ca automatist la o societate care  se ocupa cu automatizari in industrie, iar de opt ani este director de instalari, coordonand echipele de instalare si service.

De ce MCA? Ma pasioneaza domeniul tehnic iar la MCA am descoperit lucruri noi si sisteme inovative de inchideri care pentru mine au fost o provocare.

Pasiuni: Domeniul tehnic


Paul Danciu Motto:

Traieste din plin fiecare clipa!

Paul Danciu

Asistent Vanzari

E-mail: paul.danciu@mcagrup.ro

Nascut in 1979, are o pregatire solida in domeniul matematica-fizica. Are in spate o experienta profesionala de 14 ani, dintre care ultimii sapte i-a petrecut in cadrul echipei MCA.

Tel: 021 457 00 03

De ce MCA? Pentru oportunitatea de a invata in fiecare zi lucruri noi!


Cosmin Gaman Motto:

“Secretul succesului este ascuns in agenda noastra zilnica”
John C. Maxwell.

Cosmin Gaman

Suport tehnico-comercial

Tel: 021 457 00 03

E-mail: moldova@mcagrup.ro

Nascut in anul 1992, a absolvit Facultatea de Ingineria Sistemelor Biotehnice – Universitatea Politehnica Bucuresti, studiile fiind finalizate cu un masterat in ingineria si managementul protectiei mediului. Dupa alte provocari profesionale a ales sa se dezvolte in domeniul tehnic alaturi de MCA din anul 2017.

De ce MCA? Pentru ca MCA este cel mai important producator local de usi sectionale si rulouri pentru ferestre iar eu mi-am dorit sa lucrez pentru un lider de piata.
Aici am gasit oportunitatea sa contribui la dezvoltarea instrumentelor si proceselor specifice companiei, precum si increderea si spatiul pentru a ma dezvolta profesional.

Pasiuni: calatoriile, tehnologia, rezolvarea puzzle-urilor.


Person Motto:

Marile realizari sunt create nu prin putere, ci prin perseverenta.

Marius Gheorghe

Sales Representative Zona Bucuresti sector 2, Buzau, Ialomita

E-mail: marius.gheorghe@mcasell.ro

Tel: 0742 062 265

Nascut in 1984, a absolvit Facultatea de Chimie organica, la Universitatea Politehnica din Bucuresti, unde a aprofundat studiile liceale din domeniul chimiei industriale. Are o experienta de 10 ani in vanzari – in domeniile telecomunicatii si solutii de inchidere. Este alaturi de MCA din 2012.

De ce MCA? Pentru ca am descoperit ca ma simt ca intr-o familie.

Pasiuni: Gadgeturi, tehnologie.