Solutii dezvoltatori

Sprijin pe parcursul intregului proiect

De 27 ani lucram in domeniul confectiilor metalice pentru inchiderea spatiilor. In anul 2014 am livrat usa cu numarul 40 000 si TermoStorul cu numarul 60 000. Lucram cu o retea de peste 1000 de companii distribuitoare, fapt care ne face capabili sa livram si sa instalam rapid in orice punct din Romania. In 2011, datorita cererilor din ce in ce mai mari pentru export, am marit capacitatea de productie.

Toate produsele MCA poarta marcajul CE, iar sistemul de management al calitatii este certificat SR: ISO 9001:2008 de catre TUVRheinland. Distribuitorii MCA urmeaza cursuri tehnice de perfectionare, iar produsele sunt permanent imbunatatite. In cadrul MCA exista un departament de cercetare-dezvoltare care are ca scop imbunatatirea permanenta a produselor.

Intelegem ce inseamna business si suntem deschisi la parteneriate de tip WIN-WIN, din acest motiv facem eforturi sustinute pentru a ne sprijini colaboratorii.

Aveti un proiect care ar putea sa ne implice? Cereti-ne o oferta! Ne tinem de promisiune si livram numai produse si servicii de cea mai inalta calitate!


Documente descarcabile


Calculatoare online pentru devize estimative


Biblioteca de modele 3D - BIM

Fisierele BIM ale usilor industriale MCA sunt compatibile cu Autodesk Revit 2018 si mai recent. Dupa descarcarea fisierului (* .rfa), il puteti incarca in proiectul dumneavoastra. Pentru fisierele pentru usi industriale MCA, cel mai bine este sa folosiți instrumentul „Usi”. Usile pot fi pozitionate doar pe pereți, prin urmare, ar trebui sa aveti peretele deja plasat in proiect.


Modele 3D BIM - Usi industriale MCA

MCA_TLP-STD.rfa

MCA_TLP-STD-wind_door.rfa

MCA_TLP-LHR-FM.rfa

MCA_TLP-LHR-FM-wind_door.rfa

MCA_TLP-LHR-RM.rfa

MCA_TLP-LHR-RM-wind_door.rfa

MCA_TLP-HL.rfa

MCA_TLP-HL-wind_door.rfa

MCA_TLP-VL.rfa

MCA_TLP-VL-wind_door.rfa

Modele 3D BIM - Usi de garaj sectionale MCA

Usa de garaj MCA Optima standard

Usa de garaj MCA Optima standard cu usa pietonala si ferestre

Usa de garaj MCA Optima - sistem LHR

Usa de garaj MCA Optima - sistem LHR + usa pietonala + ferestre

Usa de garaj MCA Optima - sistem LHR- RM

Usa de garaj MCA Optima - sistem LHR- RM + usa pietonala + ferestre

Usa de garaj MCA Benefit + ferestre dreptunghiulare

Usa de garaj MCA Benefit + ferestre patrate mici

Usa de garaj MCA Benefit + ferestre patrate mari