Intra in echipa MCA

Intra in echipa MCA!

In acest moment MCA este cel mai mare producator national de usi sectionale si rulouri pentru ferestre. Reteaua de distributie MCA numara peste 1000 de firme colaboratoare specializate pe vanzare, instalare si service. Cu toate acestea, piata acestor produse este foarte mare si mai exista inca foarte mult loc pentru noi colaboratori.

Te rugam sa raspunzi la intrebarile de mai jos:
  • Ai spirit practic?
  • Cunosti tipurile de produse pe care le fabrica MCA?
  • Iti doresti sa lucrezi pentru tine, sa iti dezvolti propria afacere?
  • Ai capacitatea de a lucra cu oamenii?
  • Ai o fire optimista si esti increzator in fortele proprii?
  • Ai permis de conducere?

Daca ai raspuns afirmativ la majoritatea intrebarilor, atunci tot ce mai ai de facut este sa iti cauti un furnizor de incredere pentru a-ti dezvolta propria afacere. Indiferent daca ai mai montat astfel de produse, sau daca este prima ta interactiune cu acestea, MCA te poate ajuta sa-ti dezvolti propria afacere.

MCA iti oferta know how-ul si iti pune la dispozitie instrumente care sa te ajute pe tot parcursul procesului de vanzare. Fiecare distribuitor MCA primeste sprijin pe toate directiile: cursuri de specializare a agentilor de vanzari; cursuri de specializare in instalarea produselor si asigurarea service-ului; materiale de comunicare - brosuri, pliante, cataloage; reclama facuta la nivel national; politica de preturi avantajoase; platforma online de ofertare si urmarire a comenzilor. In plus, fiecare distribuitor este sprijinit pentru a avea un web-site de prezentare, iar pentru acest lucru au fost dezvoltate doua site-uri sablon: www.usi-mca.info si www.rulouri-mca.info. Implementarea acestor site-uri sablon se poate face intr-un timp foarte scurt, inca din faza de pregatire a personalului.

In lumea moderna acest lucru se numeste franciza, insa franciza presupune atat un cost initial, cat si un cost periodic pe care beneficiarul francizei trebuie sa le plateasca francizorului. In acest moment poti beneficia de tot sprijinul MCA fara sa fii nevoit sa platesti vreo taxa de franciza.

Alatura-te echipei MCA acum! Nu o sa fie usor daca o vei lua de la zero, insa cu siguranta vei avea un sprijin foarte mare in MCA Grup.

Contacteaza-ne la office@mcagrup.ro