Alege corect! Informatii utile despre grilajele metalice MCA

Destocare Grilaje metalice

2021-06-29

Grilaje metalice disponibile in stoc, cu livrare rapida

citește continuarea »


Grilaje la comanda speciala

2015-04-10

Suntem producatori de grilaje metalice de tip rulou, cu actionare manuala sau electrica. Insa la comanda speciala putem executa grilaje fixe, fara componentele de roluire (ax, caseta, ghidaje sau placi de rulare).

citește continuarea »


Grilajele metalice pot fi personalizate in culori din intreg paletarul RAL

2015-03-25

Culorile ne fac viata mai frumoasa, fie ca fac parte din natura, fie ca sunt folosite pentru a personaliza structuri construite de om. In cazul grilajelor metalice MCA, solutii de inchidere a spatiilor publice sau private, culoarea potrivita poate fi aleasa, dupa preferinta clientului, din intreg paletarul RAL.

citește continuarea »


Tipuri de grilaje dupa aspectul profilelor. Siguranta la grade diverse de transparenta

2015-03-16

In functie de destinatie, alegerea tipului de grilaj metalic se poate face dupa mixul de siguranta si transparenta oferit de diversele variante in care poate fi configurat ruloul metalic: cu tuburi drepte sau ondulate, cu lamele pline, perforate sau transparente – cu plexi glas.

citește continuarea »


Cum alegem grilajele metalice dupa tipul de actionare

2015-03-10

Grilajele metalice din otel galvanizat sunt destinate in special inchiderii spatiilor industriale si comerciale, asigurand o eficienta protectie antiefractie. Actionarea acestora se poate face atat manual, cat si electric, cu telecomanda, buton sau selector cu cheie.

citește continuarea »


Usi sectionale cu arcuri de torsiune garantate pana la 100.000 de cicluri de functionare

2015-01-10

Usile de garaj sectionale sunt actionate manual sau electric, ridicarea acestora pe tavan realizandu-se cu ajutorul sistemului de arcuri (de torsiune sau de tractiune). Arcurile au rolul de a tine panourile usii deasupra intrarii respective, in conditii de siguranta, prin urmare calibrarea acestora in fabrica este extrem de importanta pentru intregul ansamblu al usii.

citește continuarea »


Lucrari de referinta in portofoliul MCA

2015-01-05

Atunci cand nu sunteti siguri ce furnizor sa alegeti pentru un anumit produs sau serviciu, una din directiile spre care va indreptati pentru a va contura o opinie este cercetarea referintelor.

citește continuarea »


Ferestrele pot fi protejate antiefractie cu grilaje fixe de la MCA

2014-02-11

La cererea clientilor nostri, gasim cele mai potrivite solutii pentru situatiile constructive particulare ale fiecaruia. Una dintre cereri a fost sa asiguram o eficienta protectie antiefractie pentru doua ferestre, gasind in acelasi timp o solutie estetica si economica. Echipa MCA a realizat astfel pe comanda speciala un grilaj fix.

citește continuarea »


Unde se folosesc grilaje transparente care lasa lumina sa intre in proportie de 92%

2013-03-29

Daca aveti o casa, o vila sau daca va pregatiti sa construiti una, puteti lua in calcul sistemele transparente de inchidere a spatiilor. Sunt ideale pentru inchiderea teraselor, piscinelor, a serelor si a foisoarelor, intrucat confera un aer elegant, stilat si confortabil, asigurand in acelasi timp o iluminare optima si siguranta.

citește continuarea »