Ferestrele pot fi protejate antiefractie cu grilaje fixe de la MCA

Ferestrele pot fi protejate antiefractie cu grilaje fixe de la MCA

2014-02-11

La cererea clientilor nostri, gasim cele mai potrivite solutii pentru situatiile constructive particulare ale fiecaruia.

Una dintre cereri a fost sa asiguram o eficienta protectie antiefractie pentru doua ferestre, gasind in acelasi timp o solutie estetica si economica.

Echipa MCA a realizat astfel pe comanda speciala un grilaj fix (in gama sa de produse MCA are grilaje metalice rulante, al caror covor de lamele se strange intr-o caseta in partea superioara).

Pentru aceasta comanda speciala de grilaj fix s-au folosit elemente de grilaj standard - covor de tuburi ondulate, montat pe o structura executata din profil de ghidaj folosit la grilajele rulante. Grilajele fixe astfel obtinute au ramas natur - zincate – si s-a rectificat zona de imbinare la colturi a ramei, folosind spray de zinc.

Grilajele de acest tip - fixe - pot fi realizate din covor de tuburi ondulate sau drepte, cu rama ce se poate fixa de tocul ferestrei ce se doreste protejata.

Dimensiunile pot acoperi - in principiu - orice cerere a clientilor, vizavi de ferestrele obisnuite pentru constructii civile.

Click aici pentru a comanda grilaje MCA!