In luna lui Cuptor, MCA lanseaza copertinele Athena

In luna lui Cuptor, MCA lanseaza copertinele Athena

2013-08-10

MCA Grup a lansat in luna august, cea mai calda din sezon, sistemele de copertine Athena, al caror avantajprincipal este designul monobloc cu caseta. Atunci cand copertinele sunt retractate, materialul textil si bratele sunt inchise intr-o caseta, fiind protejate de ploaie si de intemperiile vremii. Bratele retractabile nu obstructioneaza circulatia pe dedesubt, copertinele Athena fiind astfel recomandate atat in zonele comerciale, cat si rezidentiale. Pot fi folosite pentru umbrirea teraselor, dar si a ferestrelor si vitrinelor magazinelor stradale.

Panza este realizata dintr-un material textil de inalta tehnologie, cu 3 straturi, oferind o umbra densa si asigurand protectie impotriva radiatiei UV si impotriva ploii. Produsele de umbrire MCA sunt testate pentru rezistenta la vant si ploaie in conformitate cu standardele UE.

Producatorul s-a extins in acest an pe piata solutiilor de umbrire cu o gama variata de copertine, pergole si umbrare. Pe www.copertine-mca.ro, se gasesc fotografii si informatii complete despre noile sisteme de umbrire. MCA Grup Romania este cunoscut in piata ca fiind cel mai mare producator national de usi de garaj si rulouri exterioare pentru ferestre (termo-storuri).