MCA Grup participa la Expo Casa Mea 2013

MCA Grup participa la Expo Casa Mea 2013! 16-19 mai

2013-05-07

Va invitam sa vizitati standul producatorului de usi de garaj MCA Grup la targul Expo Casa Mea, in perioada 16-19 mai 2013, la Romaero Baneasa. Expo Casa Mea este un targ international de materiale de constructii, finisaje, solutii de renovare si decoratiuni pentru locuinte.

La standul MCA vor fi expuse inovatii si produse de top dezvoltate de inginerii companiei pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor, arhitectilor si proiectantilor.

Vedeta standului MCA – „Vogue Circuite”

MCA va prezenta Power Door, usa de garaj care produce energie, precum si modelul unicat al usii de garaj cu stil „Vogue Circuite”. Usile de garaj MCA Vogue sunt personalizate pentru case cu design elegant prin adaugarea de insertii estetice din inox, fixate mecanic, acestea aducand un plus de stil si gratie.

Termostoruri la ferestre contra soarelui puternic de vara

Aerul conditionat, care poate avea uneori efecte nedorite asupra sanatatii, devine optional chiar si pe timp de vara, daca se instaleaza la ferestre rulouri exterioare cu proprietati termoizolatoare (termostoruri). Acestea protejeaza incaperile de efectele nedorite ale soarelui puternic de vara, oprind caldura sa patrunda in case, iar iarna isi arata utilitatea in sens invers, pastrand caldura in interior. Astfel, consumul de energie termica se reduce cu 10%. Alte beneficii oferite de termostoruri sunt siguranta sporita, intimitate si confort.

MCA Grup prezinta termostoruri din aluminiu cu caseta ruloului aplicata pe tamplaria existenta (MCA Outbox), care pot fi montate oricand, si termostoruri cu caseta ruloului suprapusa pe tamplarie (MCA Unibox) - se monteaza impreuna cu tamplaria.