Rulouri exterioare termostor cu distantator pentru ventilatie

Rulouri exterioare termostor cu distantator pentru ventilatie

2013-06-07

Rulourile exterioare termostor, cu lamele din aluminiu, aduc numeroase beneficii, insa in mod traditional acestea sunt montate pentru a asigura izolatie si protectie termica: vara protejeaza incaperile de caldura soarelui, iar iarna ajuta la mentinerea caldurii in interior.

In sezonul estival, este foarte probabil sa va doriti in plus si ventilatie eficienta si naturala, in aceeasi masura in care va doriti umbra si racoare in casa.

Pentru a reduce temperatura interioara, pentru a umbri incaperea, covorul de lamele al ruloului trebuie coborat. Exista insa un mecanism care asigura, la actionarea manuala, distantarea covorului de lamele in partea de jos astfel incat sa permita, pe langa umbrire, si o ventilatie naturala a aerului. Distantarea se poate face pe maximum doua treimi din suprafata ruloului si astfel aveti parte si de umbra, si de aerisire.

Mecanismul de distantare poate fi montat doar la rulourile aplicate pe tamplarie (Outbox MCA), fiind dependent de sensul in care se roteste axul pe care se infasoara covorul de lamele cand e strans.

VIDEO TELESHOPPING MCA - Vezi aici beneficiile termostorurilor MCA: