Nou! Sistem siguranta anticadere pentru usa tip rulou

Nou! Sistem siguranta anticadere pentru usa tip rulou

2013-11-11

MCA Grup anunta introducerea unui nou sistem de siguranta pentru usile tip rulou, cu lamele de 77 mm: dispozitivul de franare electromagnetica. Acesta impiedica caderea usii in mod accidental, contribuind astfel la indeplinirea normelor europene privind siguranta in exploatarea usilor de garaj.

Dispozitivele de franare electromagnetica sunt disponibile in doua variante, iar pentru comenzi, termenul de livrare este de aproximativ doua saptamani.

Una din cele doua variante va fi recomandata de tehnicienii MCA in functie de greutatea covorului de lamele si de diametrul axului. Sistemul de siguranta va fi conectat cu motorul sau cu unitatea de control, asigurand suport pentru rulmentii ruloului si actionand ca o frana mecanica pentru a opri caderea covorului de lamele in cazul in care acesta ar accelera brusc.

Dispozitivul de franare electromagnetica este alcatuit dintr-un corp central cu o deschizatura in care se introduce axul usii tip rulou si este echipat cu un sistem anti-soc si cu un micro intrerupator care are rolul de a deconecta alimentarea electrica spre motor in cazul in care frana se blocheaza.

Materialele si componentele folosite la fabricarea franei electromagnetice au fost alese astfel incat sa nu aiba nevoie de niciun fel de intretinere.

Calculeaza aici pretul usii tale tip rulou