MCA Grup a lansat la Timisoara cel mai mare showroom de usi de garaj din Romania

MCA Grup a lansat la Timisoara cel mai mare showroom de usi de garaj din Romania

2013-11-19

Comunicat de presa – Bucuresti, 18 noiembrie 2013

Producatorul de usi de garaj MCA Grup Romania a deschis astazi, la Timisoara, cel mai mare showroom de usi de garaj si rulouri pentru ferestre din Romania, cu o suprafata de peste 400 de metri patrati, in urma unei investitii de 70.000 euro.

Realizat dupa un proiect arhitectural modern, cu o cromatica vie si urmand o linie ce exprima inovatie tehnologica, noul showroom prezinta intreaga gama de produse a MCA, de la sisteme de inchidere automatizata - usi de garaj sectionale, grilaje metalice, automatizari pentru porti si termo-storuri (rulouri exterioare) - si pana la copertine si pergole, sisteme de umbrire noi in portofoliul companiei.

“Showroomul de la Timisoara este pentru noi o incununare a experientei castigate de-a lungul celor 15 ani de activitate, <<un varf de lance>> al solutiilor de inchidere a spatiilor. Ne-am propus sa aratam aici diversitatea, calitatea, flexibilitatea in a produce si integra o mare varietate de configuratii ale produselor noastre. Este cel mai complex showroom din Romania si este dedicat atat clientilor finali, arhitectilor, proiectantilor, precum si distribuitorilor MCA, care vor folosi acest showroom pentru a le arata clientilor proprii produsele pe care ei le pot furniza prin intermediul nostru”, a declarat Ciprian Oprea, directorul general al MCA Grup, in cadrul evenimentului de deschidere.

Concept arhitectural - un showroom ca o scena

Harta showroom-ului de usi de garaj MCA Timisoara


View Larger Map

Pozitionarea aerisita a mostrelor, lasand accesul foarte lejer in adancimea spatiului, invita la interactiunea cu produsele ca si cum acestea ar fi actorii unui teatru modern. Clientii isi pot alege modelele si culorile dorite pentru casele lor inspirandu-se din oferta vasta prezentata in showroom.

“Ca pe orice scena, am cautat sa neutralizez contextul – pardoseala, peretii, tavanul – cautand in acelasi timp evidentierea “actorilor” - prin lumina, culoare, dimensiuni, spatialitate, pondere. Prin modul de suprapunere vizuala a produselor, variat colorate, pe un principiu asemanator caleidoscopului, fara un volum mare al suporturilor acestora, oferim vizitatorilor oportunitatea de a-si realiza propriile asocieri cromatice intre sistemele de umbrire sau inchidere si fatade“, a explicat arhitectul Dragos Constantin Marian, care s-a ocupat indeaproape de amenajarea showroomului, alaturi de specialistii MCA.

Cel mai nou showroom MCA se afla pe strada Liviu Rebreanu, Timisoara, langa AGIP, si poate fi vizitat intre orele 9.30 si 18.30, de luni pana vineri.

Despre MCA Grup Romania

In primele noua luni ale anului, MCA a vandut 2.500 de usi de garaj sectionale (industriale si rezidentiale) si 6.700 de rulouri exterioare pentru ferestre. Grupul a incheiat anul 2012 cu afaceri de 8,2 milioane de euro, mentinandu-se la acelasi nivel comparativ cu finele anului anterior.

Producatorul cu o experienta de 15 ani exporta regulat in opt state europene, precum Belgia, Franta, Italia, Austria, Bulgaria, Ungaria sau Moldova, avand cea mai mare fabrica de usi sectionale din Europa de Est, cu o productie de 10.000 unitati anual.

Mai multe informatii:

www.mcagrup.ro