Ciprian Oprea, MCA: Ironie. Noi ne extindem la export, iar piata locala va fi atacata de straini

2014-06-26

Ciprian Oprea, CEO-ul celui mai mare producator local de usi de garaj, MCA Grup, se asteapta ca piata romaneasca sa fie atacata de noi jucatori din Estul Europei si chiar din Italia.

Mult-asteptatele influente din Vest in ceea ce priveste maturizarea pietei de usi sectionale se fac simtite si in Romania, este de parere Oprea.

„Ceea ce simt este trecerea spre profesionalism. De aceea ma astept ca in perioada urmatoare middle size companies (n.r. - companii mijlocii) din Estul Europei, precum si small size companies (n.r. – compani mici) din Italia, de exemplu, sa patrunda pe piata romaneasca. Acest gen de companii ne vor afecta direct pe noi si pe cei mai mici decat noi, nu si companiile care sunt reprezentantele unor nume de renume international in domeniu. Nu pot sa nu observ o usoara ironie a situatiei – producatorii romani prind avans la export pe piete din Vest (MCA e un exemplu in acest sens), iar la noi in tara vor incepe sa faca afaceri tot mai multi straini”, explica Ciprian Oprea, CEO al MCA Grup.

Lista de aparitii in presa: