10 motive sa iti instalezi termostoruri MCA

10 motive sa iti instalezi termostoruri MCA

2013-06-25

Rulourile exterioare pentru ferestre de la MCA mai sunt cunoscute drept termostoruri, datorita proprietatilor izolatoare. Pe langa faptul ca vara asigura umbra si racoare in mod natural, iar iarna ajuta la mentinerea caldurii in interior, termostorurile ofera multe alte beneficii.
  1. Racoare “naturala”. Rulourile impiedica incalzirea excesiva a locuintei in zilele toride de vara, mentinand in interior o temperatura cu 5 grade C mai scazuta decat afara.
  1. Umbra. Pentru ca ofera flexibilitate in dozarea luminii naturale, rulourile va ajuta sa beneficiati de un somn odihnitor chiar si ziua, la orice ora. Daca dumneavoastra nu obisnuiti sa dormiti la pranz, cu siguranta copiii vor aprecia ocazia de a dormi linistiti dupa-amiaza.
  1. Siguranta si protectie. Dotate cu sisteme de inchidere performante si fiind realizate din aluminiu, rulourile va ofera un plus de siguranta contra oaspetilor nepoftiti. Pe de alta parte, daca plecati de acasa pentru mai mult timp, termostorurile electrice pot fi programate sa se ridice si coboare la anumite intervale orare, pentru a simula prezenta in casa.
  1. Intimitate: rulourile protejeaza de privirile indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate catre strada sau spre o locuinta vecina.
  1. Izolare fonica superioara. Lamelele termostorurilor au la mijloc spuma poliuretanica, astfel ca reprezinta o bariera suplimentara in calea zgomotului din exterior. Daca locuiti intr-o casa cu ferestre la strada, cu siguranta va doriti mai multa liniste si intimitate.
  1. Termostorurile protejeaza tamplaria de ploaie, vant viscol sau grindina. In ultimii ani, am observat cu totii schimbari in manifestarile climatice, precum aparitia unor furtuni neasteptate, astfel ca o protectie eficienta a ferestrelor este bine-venita.
  1. Rulourile se pot actiona manual sau prin intermediul unei telecomenzi, asigurandu-va confortul pe care l-ati visat. Mai mult, datorita unor solutii de ultima generatie, acestea pot fi actionate si prin internet, oriunde v-ati afla.
  1. Estetica. Se pot realiza intr-o varietate coloristica larga pentru armonizarea cu fatada imobilului. Fiind un producator important, MCA va pune poate furniza oricand nuantele pe care le doriti.
  1. Rulourile permit integrarea unei plase contra insectelor, pentru a va tine la distanta de capriciile naturii si a va proteja in orice moment.
  1. Rulourile reduc pierderile de caldura prin ferestre pe timpul iernii, astfel ca folosirea acestora scade necesarul de energie termica pentru incalzire cu 10%.

In plus, poti afla instant cat costa termostorurile pentru casa ta folosind calculatorul de preturi MCA.

VIDEO TELESHOPPING MCA - Vezi aici beneficiile termostorurilor MCA:

Calculeaza acum pretul rulourilor tale!

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!