La MCA panourile usilor sectionale sunt debitate fara modificari fizico-chimice

La MCA panourile usilor sectionale sunt debitate fara modificari fizico-chimice

2013-06-13

Usile de garaj sectionale marca MCA sunt realizate din panouri sandwich izolate cu spuma poliuretanica. Ceea ce poate nu stiati este ca fiabilitatea si rezistenta in timp a unei usi sectionale depinde si de calitatea debitarii acestor panouri. Prin debitare se intelege taierea unui material in bucati cu formele si dimensiunile adecvate pentru folosirea si prelucrarea lor ulterioara.

La fabrica MCA Grup, debitarea panourilor se face pe o masina care are dotarile necesare realizarii unei operatii de calitate.

Mai exact, posibilitatea reglarii regimurilor de aschiere (viteza de aschiere si avansul) in functie de materialul debitat ofera posibilitatea realizarii unei debitari precise. Apoi, este important pentru rezultatul final ca rugozitatea suprafetei debitate este foarte buna, de aproximativ 3,2. Abaterea de la liniaritate, perpendicularitate si a cotei efective este de numai o zecime de milimetru.

Masina este dotata cu instalatie de masurare si de racire proiectate special pentru debitarea panourilor. Materialul prelucrat astfel nu sufera modificari fizico-chimice, ceea ce inseamna mai exact ca vopseaua nu este arsa, iar tabla nu este supraincalzita. Asadar, tabla nu este expusa oxidarii rapide asa cum se intampla la debitarea cu disc abraziv sau pe masini fara instalatie de racire. La MCA, pot fi debitate la un loc maximum sase panouri sandwich.

Calculeaza acum pretul usii tale!

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!