Usi multifunctionale

  • Rever Usa metalica pietonala, complet galvanizata si vopsita in culori RAL. Grosimea canatului de 40 mm, cu structura interioara in forma de fagure; cadru cu patru laturi ce face ca usa sa fie reversibila pentru deschiderea inspre dreapta sau stanga. Usa Rever vine cu maner si mecanism de blocare complet si este disponibila in versiunile cu unu sau doua canate.
  • Univer multifunctional Usa metalica pietonala, complet galvanizata si vopsita in culori RAL; grosimea canatului de 50 mm, cu miez de vata minerala pentru izolare termica si/sau acustica; 4-rame cadru ce face ca usa sa fie reversibila pentru deschiderea inspre dreapta sau stanga. Usa Univer Multi vine cu maner, mecanism de blocare complet si balamale cu auto-inchidere si este disponibila in versiunile cu unu sau doua canate.
  • Proget multifunctional Usa metalica pietonala, complet galvanizata si vopsita in culori RAL; grosimea canatului de 60 mm, cu miez de vata minerala pentru izolare termica si/sau acustica imbunatatita; cadru deosebit de robust ideal pentru usi cu dimensiuni mari sau pentru instalarea pe pereti mai slabi. Usa Proget multifunctionala vine cu maner, mecanism de blocare complet si balamale cu auto-inchidere si canatul secundar pentru versiunea cu doua canate include un sistem de auto-blocare.
  • Documentatii tehnice
  • Certificat Ninz

Galerie foto usi anti foc si multifunctionale